Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsinki partneriksi uuteen Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumaan
Uutinen

Helsinki partneriksi uuteen Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumaan

© N2-Albiino / Matti Pyykkö

Helsinki vahvistaa asemiaan terveysinnovaatioita edistävänä kaupunkina liittymällä kesäkuussa Helsingissä järjestettävän Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman partneriksi. Radical Health Festival Helsinki on uusi eurooppalainen terveysfestivaali, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023.

Radical Health Festival Helsingin teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

Samoja teemoja edistää myös Health Capital Helsinki -keskittymä (HCH), joka rakentuu Helsingin seudun vahvojen tiedekampusten varaan. HCH kokoaa yhteen lääketieteen, biotieteiden, ravitsemuksen ja ympäristön sekä terveysteknologian ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat alueella. Yhteenliittymässä HUS, Helsingin ja Espoon kaupungit, Helsingin yliopisto, Aalto, Metropolia ja Haaga-Helia tavoittelevat yhdessä merkittävää terveysalan osaamisen ja siihen perustuvan yritystoiminnan kasvua.

Helsingillä on vahva edustus myös Radical Health Festival Helsingin ohjausryhmässä. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen. Helsingissä on kehitetty pitkäjänteisesti tulevaisuuden hyvinvointipalveluita startup-yritysten ja liikekumppaneiden kanssa sekä pilotoitu uusia digipalveluita sosiaali- ja terveysalalle.

- Etsimme jatkuvasti myös kumppaneiden kanssa uusia mahdollisuuksia tarjota kaupunkilaisille uusia digitaalisia palveluja, joilla pystymme parantamaan palvelujen saatavuutta ja tukemaan myös heidän itsehoitoaan. Radical Health Festival on meille hyvä keino verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja kuulla uusista digitaalisten palvelujen mahdollisuuksista. Haluamme ehdottomasti olla digitaalisten palvelujen käytön edelläkävijöiden joukossa, toimialajohtaja Juha Jolkkonen toteaa.

- Radical Health Festival Helsinki kokoaa yhteen eurooppalaiset digitaalisen terveyden toimijat. Näemme tapahtuman mahdollisuutena vahvistaa yritysten, tutkijoiden ja koko terveysalan ekosysteemin yhteistyötä, tukea startup-yrityksiä sekä edistää niiden liiketoiminnan kansainvälistymistä. Suomella on paljon annettavaa, sillä olemme johtavia maita terveysalan digitalisaation ja innovaatioiden saralla, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Radical Health Festival Helsinki tarjoaa osallistujille kiinnostavan ohjelman mutta on näyttelyineen samalla vahva kaupallinen alusta sijoittajien, ostajien ja ratkaisujen tarjoajien kohtaamiselle.

Radical Health Festival Helsinki: 12.-14.6.2023, Helsingin Messukeskus | https://www.radicalhealthfest.com | #radicalhealthfestival

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja éditohealth.

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskus vastaa Radical Health Festival Helsingin myynnistä ja markkinoinnista sekä Suomi-kumppanuuksista.

éditohealth on kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä. éditohealth vastaa Radical Health Festival Helsingin kansainvälisten strategisten kumppanuuksien johtamisesta sekä tapahtuman sisällön tuottamisesta.

Lisätietoja:

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Uudistumiskyky -teema, Sitra
Pääsihteeri ja tapahtuma-arkkitehti, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi   I   050 4651025

Sean Roberts
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org   I   +33 619 553 339

Lue lisää