Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Kevätmessujen Retkelle & luontoon -teema-alueelta vinkkejä ja välineitä ulkoilijan suosikkiharrastuksiin
Uutinen

Kevätmessujen Retkelle & luontoon -teema-alueelta vinkkejä ja välineitä ulkoilijan suosikkiharrastuksiin

Luonnossa liikkuminen ja retkeily ovat tämän vuoden Kevätmessuilla vahvasti läsnä uuden Retkelle & luontoon -teema-alueen myötä. Retkelle & luontoon -alueella pääsee tutustumaan muun muassa vesiaktiviteetteihin, kotimaan kohteisiin ja reitteihin sekä retkieväisiin ja -pukeutumiseen. Kevätmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.–24.3.2024. 

Kevätmessujen yhteyteen tänä vuonna avautuva Retkelle & luontoon -teema-alue tarjoaa tietoa, inspiraatiota ja tuotteita aktiivisen ulkoilijan suosikkiharrastuksiin. Keväällä järjestettävä tapahtumakokonaisuus on luonnollinen paikka esitellä ulkoilmaelämän tarjoamia mahdollisuuksia sekä aktiviteetteja luonnon herätessä pikkuhiljaa kukoistukseensa. Alue houkuttelee paikalle niin aktiivisia luontoharrastajia kuin lapsiperheitäkin.

Vesiurheiluaktiviteetit yhdistävät luonnosta nauttimisen ja kuntoilun. Retkelle & luontoon -teema-alueella voi tutustua monipuolisesti erilaisiin välineisiin Welhonpesän, LiteBoat Finlandin sekä Electric Wheel Companyn osastoilla. Välineistä on mukana muun muassa SUP-lautoja, kanootteja, kajakkeja sekä eFoil-lautoja. Alueelta löytyy myös mielenkiintoiset retkeilykohteet ja monipuoliset reitit niin lähellä kuin arktisilla erämaa-alueilla. Reittejään ja matkojaan esittelevät muun muassa pyörämatkailua edistävä Bikeland, Kouvolan kaupunki, Visit Koillis-Uusimaa sekä ensisijaisesti arktisilla erämaa-alueilla vaelluselämyksiä tarjoava Porta Arctica. 

Alueelta esitellään myös tuotteita retkipukeutumiseen, kuten paljasjalkakenkiä ja merinovillatuotteita. Retkieväissä voi tutustua kuivalihaan ja -hedelmiin sekä herneproteiinituotteisiin.

Retkilavalla nähdään nelipäiväisen tapahtuman aikana monipuolista ohjelmaa retkeilystä, retkikohteista ja ulkoaktiviteeteista. Myös pyöräretkeily on vahvasti esillä aina reittiesittelyistä pyöräilijän ravitsemukseen. Sosiaalisen median sisällöntuottaja ja valokuvaaja Eva Lindman kertoo omat vinkkinsä retkeilyyn ja vaikuttaja Tommi Manninen ”TheManninen” hauskaan ja helppoon ulkona kokkailuun. Tutustu koko Retkilavan ohjelmaan täällä. 

Kevätmessut järjestetään 21.–24.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Uuden Retkelle & luontoon -teema-alueen lisäksi kokonaisuudessa ovat mukana Kevätpuutarha-, Asu & Remontoi-, Oma Mökki-, Sisusta- sekä Lähiruoka & luomumessut. Samaan aikaan järjestetään myös Golfmessut 22.-24.3.2024. Kaikkiin tapahtumiin sisäänpääsy samalla lipulla. 

www.kevatmessut.fi 

Lisätietoja:  

Helsingin Messukeskus, liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com 

Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Antti karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com  

Voit akkreditoitua messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs).

Kuvia Messukeskuksen tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com

Lue lisää