Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Messut vapaaksi rajoituksista, Helsingin Messukeskus tarjoaa ennätyksellisen vilkkaan tapahtumakevään
Uutinen

Messut vapaaksi rajoituksista, Helsingin Messukeskus tarjoaa ennätyksellisen vilkkaan tapahtumakevään

Yleisötapahtumia koskevat rajoitukset on viimein kumottu ja Helsingin Messukeskus valmiina ennätyksellisen vilkkaaseen messukevääseen. Messuja ja kongresseja järjestetään tiheään tahtiin huhtikuulta juhannusviikolle saakka.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on purkanut kaikki tapahtumia koskevat rajoitukset pääkaupunkiseudulla 14.2.2022 alkaen. Messukeskuksessa iloitaan liiketoiminnan täysimittaisesta käynnistymisestä kahden vuoden epävarmuuden ja tappioiden jälkeen.

- Sanomme koronavuosille helpottuneina näkemiin. Kevään ohjelmamme on ennen näkemättömän tiivis, mutta olemme kiireistä vain kiitollisia. Pääsemme tarjoamaan yleisölle elämyksiä ja yrityksille aitoihin kohtaamisiin perustuvan markkinointiympäristön. Messujen avautuessa euroja lähtee virtaamaan muillekin pandemiasta kärsineille toimialoille, sillä tapahtumat tuovat merkittävästi tuloa esimerkiksi hotelleille, ravintoloille, takseille ja muihin palveluihin, iloitsee Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Ensimmäinen yleisötapahtuma on Kevätmessut

Messukeskuksen kevät alkaa Kevätmessuilla 7.–10. huhtikuuta. Piha- ja puutarhaharrastajien suosikkitapahtuma järjestetään nyt peräti kolmen vuoden tauon jälkeen. Kevätmessujen kyljessä avautuvat myös herkuttelijoiden Lähiruoka & luomu sekä erikoisruokavalioita esittelevä Lautasella-tapahtuma.

Pääsiäisenä (15.–17.4.) pärähtää käyntiin Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n järjestämä American Car Show, amerikanrautojen 50-vuotisjuhlanäyttely. Huhtikuun lopulla avautuu vauhdikas Lapsimessut (22.–24.4.) ja samaan aikaan järjestettävä shoppailijan unelmatapahtuma OutletExpo.

Touko-kesäkuussa vankkoja ammattitapahtumia

Toukokuussa ovat vuorossa Teknologia (3.–5.5.), maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden Maxpo (5.–7.5.), Apuvälinemessut (11.–13.5.), kyberturvallisuuden erikoistapahtuma Cyber Security Nordic (12.–13.5.), pakkaus-, elintarvike- ja muovialan kimara PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic (18.–19.5.) sekä horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki (18.–20.5.).

Kesäkuussa metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper (7.–9.6.), kemian ja bioalan ChemBio Finland (8.–9.6.) ja kemikaaliturvallisuuden erikoistapahtuma Helsinki Chemicals Forum (8.–9.6.) tarjoavat huipputason seminaariohjelmaa ja kansainvälisesti kiinnostavat näyttelyt.

Kirsikkana kakun päällä Messukeskus isännöi 14.–16.6. eurooppalaista terveydenhuollon ja terveysteknologian HIMSS22-kongressia, joka on aiemmin järjestetty fyysisenä tapahtumana Suomessa ainoastaan kerran.

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskuskasvua kohtaamisista | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com | www.messukeskus.com | @messukeskus

Lue lisää