Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Sää suosi moottoripyörien koeajopäiviä – kiertueen aikana yli 3 500 koeajoa
Uutinen

Sää suosi moottoripyörien koeajopäiviä – kiertueen aikana yli 3 500 koeajoa

Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestettiin Oulussa (ma  3.6.), Jyväskylässä (ti 4.6.), Tampereella (ke 5.6.), Turussa (to 6.6.) ja Helsingissä (pe 7.6.). Kiertueella ajettiin yli 3 500 koeajoa ja erilaisia moottoripyöriä oli testaamassa yli 1 250 motoristia.

Mukana koeajopäivillä olivat Aprilia, CFMOTO, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Rieju ja Yamaha. Koeajettavat moottoripyörämallit vaihtelivat paikkakunnittain. Helsingissä koeajettavia malleja oli yli 80.

Helsingin Messukeskus järjesti koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta nyt seitsemännen kerran Helsingissä. ”Tunnelma on tänäkin vuonna korkealla. Kiinnostus moottoripyöriä kohtaan on erittäin suurta ja innostus on huipussaan. Helsingissä kokeilimme tänä vuonna vähän myöhäisempää ajankohtaa kuin muissa kaupungeissa. Koeajot järjestettiin klo 14-20, kun muissa kaupungeissa ajettiin klo 12-18. Iltapainotteinen aika sopi erinomaisesti Helsinkiin, jossa tehtiin lähes 1000 koeajoa”, toteaa Niko Kantola Messukeskuksesta.

Moottoripyöräjaoston uusi puheenjohtaja A-P Vanhala on tyytyväinen kiertueeseen. ”On hienoa, että päästään yhdessä esittelemään uusia malleja. Tällainen koeajokiertue, jossa on esillä 12 eri merkkistä moottoripyörää on ainutlaatuinen. Sitä on myös moottoripyöräala, jossa eri maahantuojien tekemä yhteistyö on merkittävää. Yhdessä rakennamme myös MP-moottoripyörämessut vuosittain Helsingin Messukeskukseen. Koeajopäivillä olemme saaneet paljon hyviä kontakteja ja tarjouspyyntöjä. Tulevat viikot näyttävät miten paljon kauppaa tehdään. Juuri nyt moottoripyörien saatavuus on erittäin hyvä ja ajelemaan pääsee nopeasti omalla pyörällä. ”

Reilun viikon päästä maanantaina 17.6. on kansainvälinen Prätkällä töihin -päivä, jolloin kehotetaan kaikkia lähtemään liikenteeseen moottoripyörällä ja niin ikään leivittää moottoripyöräilyn ilosanomaa.

Lisätietoja:

Lisätietoja: viestinnän asiantuntija Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, Messukeskus, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
A-P Vanhala, Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja, Sumeko Oy, puh. 050 366 3908www.koeajopaiva.com
#koeajopaiva
Kuvia koeajopäivistä: http://mediabank.messukeskus.com

Lue lisää