Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone SecD-Day Conference & Exhibition -myynti käynnistynyt vauhdikkaasti, tapahtuma tulee kasvamaan merkittävästi
Uutinen

SecD-Day Conference & Exhibition -myynti käynnistynyt vauhdikkaasti, tapahtuma tulee kasvamaan merkittävästi

Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry ja Helsingin Messukeskus järjestävät seuraavan SecD-Day Conference & Exhibition -tapahtuman Helsingin Messukeskuksessa 29.1. – 30.1.2025. Osastopaikkojen myynti on käynnissä ja PIA ry aloittanut ajankohtaisen, osallistujia palvelevan ohjelman kokoamisen.

SecD-Day 2025 edistää Suomen kokonaisvaltaista turvallisuutta tuottamalla tietoa puolustus-, turvallisuus-, avaruus- ja ilmailuteollisuuden ajankohtaisista aiheista, tuotteista ja palveluista. Kaksipäiväinen kutsutapahtuma lisää suoraa vuorovaikutusta alan yritysten ja viranomaistahojen välillä ja on ammatillisesti hyödyllinen käyntikohde kaikille, joiden työtehtävät liittyvät puolustusmateriaalialaan. Tapahtuman konferenssiohjelman kokoaa PIA ry. Avajaisten ohella tietoa tarjotaan muun muassa keynote-esityksin, paneeleissa ja yrityspuheenvuoroissa.

“Osastopaikkojen varaus tapahtumaan on käynnistynyt erittäin vauhdikkaasti. Jo tässä vaiheessa mukana on kymmeniä yrityksiä ja näyttely liki kolme kertaa laajempi kuin edellinen, keväällä 2023 järjestetty ensimmäinen SecD-Day", kertoo Tuija Karanko PIA ry:stä.

Näyttelyalue levittäytyy ohjelma-areenan ympärillä, joten näyttelyssä esittäytyviin yrityksiin, viranomaistahoihin ja startupeihin ehtii tutustua konferenssipäivän aikana tehokkaasti. Lisäksi näytteilleasettajayrityksillä on mahdollisuus kutsua omia asiakkaitaan ja potentiaalisia kumppaneita vieraakseen tapahtumaan.

Osastopaikkojen myynnistä, tapahtuman markkinoinnista ja käytännön järjestelyistä vastaa Helsingin Messukeskus. Tapahtuman tekniikkakumppani on Messua Oy.

SecD-Day sai jo ensimmäisellä järjestämiskerrallaan hyvän vastaanoton, ja sillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi tapahtumaksi jopa koko Pohjois-Euroopan alueella.

Tapahtuman uutisia ja ohjelman rakentumista voi seurata SecD-Dayn LinkedInissä osoitteessa linkedin.com/secd-day ja tapahtuman nettisivuilla www.secd-day.fi.

Lisätietoja:
Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry, Tuija Karanko, tuija.karanko(at)teknologiateollisuus.fi, +358 40 559 8986. Helsingin Messukeskus, Business Manager Anssi Rajala, anssi.rajala(at)messukeskus.com, +358 40 843 3936

Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry on Suomessa toimivan puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden etujärjestö ja Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistys. Vuonna 1994 perustetulla yhdistyksellä on 160 jäsentyritystä. | www.afda.fi

Helsingin Messukeskus tuottaa laadukkaita messuja, konferensseja ja muita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | www.messukeskus.com

Lue lisää