Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö harjaannuttaa opiskelijoita työelämää
Uutinen

Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö harjaannuttaa opiskelijoita työelämää

Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö antaa käytännön kokemusta työelämästä.

Helsingin Messukeskus tarjoaa ainutlaatuisen oppimisympäristön Ammattiopisto Liven opiskelijoille. Kuluvana keväänä Liven opiskelijat työskentelevät Matkamessuilla 19.–22. tammikuuta ja Kevätmessuilla 30.3.–2.4.

Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö antaa käytännön kokemusta työelämästä ja auttaa erityistä tukea tarvitsevia työllistymään.

- Olemme kiitollisia siitä, että Messukeskus rakentaa inhimillistä työelämää yhdessä meidän kanssamme. Käytännön työkokemus oikeissa asiakaskohteissa on Liven opiskelijoille mitä arvokkainta. Opiskelijamme ovat kertoneet, että työskentely Messukeskuksessa antaa rautaisannoksen asiakaspalvelukokemusta, itseluottamusta ja rohkeutta kontakteihin kävijöiden kanssa, sanoo Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen.

Työtehtävät tapahtumissa ovat monipuolisia, ja niitä tarjoavat Messukeskuksessa myös kumppaniyritykset Compass Group ravintoloissaan sekä siivouksesta vastaava SOL Palvelut Oy.

Liven opiskelijat avustavat tapahtumien rakentamisessa, tukevat näytteilleasettajien hyvinvointia osastotauottajina, osallistuvat tapahtuma-aikaiseen asiakaspalveluun ja huolehtivat siisteydestä. Liiketalouden, TELMAn (Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus) ja TUVAn opiskelijat (tutkintokoulutukseen valmentava koulutus) harjoittelevat markkinointia aidossa messuympäristössä omalla myyntiosastollaan. Lisäksi hierojaopiskelijoilla on muutamissa tapahtumissa oma palvelupisteensä.

Uutena tehtävänä Kevätmessuilla liveläiset ottavat hoitaakseen näytteilleasettajien tauottamisen osastoilla. Tämä Huilipalveluksi nimetty työ on tapa oppia tapahtumatuotantoa, asiakaspalvelutaitoja ja yrittäjyyttä. Messuille osallistuvia yrityksiä se auttaa jaksamaan pitkän messupäivän ja on hyödyllinen erityisesti pienille yrityksille, jotka näin pääsevät tauolle messupäivän lomassa.

Live-säätiö luo tukea tarvitseville mahdollisuuksia työelämään ja osallisuuteen koulutuksen, kuntoutuksen ja valmennuksen keinoin.

Messukeskuksen ja Live-säätiön kumppanuus on jatkunut vuodesta 2018.

Lisätietoja: Live-säätiö, Annika Lipponen, 050 557 1495, annika.lipponen@inlive.fi. https://www.livesaatio.fi

Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. www.messukeskus.com | @messukeskus Osoitelähde: Helsingin Messukeskuksen mediarekisteri. Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Lue lisää