Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Kiinteistö- ja audiovisuaalisen alan sekä pelastus- ja turvallisuusalan tapahtumakokonaisuus avautuu 11.10.
Uutinen

Kiinteistö- ja audiovisuaalisen alan sekä pelastus- ja turvallisuusalan tapahtumakokonaisuus avautuu 11.10.

Tapahtumakokonaisuus tarjoaa keskiviikosta torstaihin 11.–12.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa neljän vuoden tauon jälkeen ajankohtaista tietoa ja uusia palveluja muun muassa kiinteistöjen korjausrakentamiseen, ylläpitoon, varautumiseen ja teknologiaan liittyen. 

Tapahtumaan osallistuu yhteensä yli 300 näytteilleasettajaa ja luvassa on merkittäviä uutuustuotteita ja innovaatioita rakennusten energiaremontteihin ja audiovisuaalisiin ratkaisuihin sekä turvallisuusteknologiaan ja pelastustoimeen.

”Kiinteistöjen korjausrakentamisen ja turvallisuuden ympärille rakennettu tapahtumakokonaisuus on tässä ajassa hyvin ajankohtainen, koska rakennuskannassa on paljon korjausvelkaa ja varautumisen tärkeys nähdään erittäin tärkeänä. Tapahtuma on viimeinen pandemian ajalta siirretty Messukeskuksen ammattitapahtuma ja toimiala odottaa kohtaamisia erittäin paljon”, sanoo tapahtuman liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari.

EU:ssa parhaillaan uusittava energiatehokkuusdirektiivi ja kansallinen lainsäädäntö nostaa energia- ja lämmitysratkaisut sekä kulutuksen vähentämisen keskiöön Kiinteistömessuilla.

FinnSec 2023 -ohjelmissa pureudutaan turvallisuuteen niin koulutuksen ja työpaikkojen, varautumisen- ja riskienhallinnan kuin älykkään teknologian näkökulmista.

Turvallisuus 2023 –messut järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä.  Vuoden alussa voimaan tullutta hyvinvointialueuudistusta ja huoltovarmuutta käsitellään tapahtuman ohjelmassa useasta eri näkökulmasta. Hankinnat ja hankintayhteistyön muodot uudessa hallintorakenteessa kiinnostavat niin elinkeinoelämän kuin jatkuvuuden varmistamisen näkökulmista.

AudioVisual Expo 2023 -messuilla nähdään merkittävää uudistumista edelliskertaan, vuoden 2019 tapahtumaan verrattuna. Pandemia on muuttanut tapaamiskulttuuria ja nostanut teknologian laatutasoa, ledin ja älyteknologian lisääntyminen kehityksen keskiössä. Tapahtuma on suunnattu äänestä ja kuvasta vastaaville ammattilaisille, AV-alan oppilaitoksien opiskelijoille, kiinteistöalan ammattilaisille, tapahtumatalojen ja teatterien rakentajille sekä arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

Kiinteistö 2023, FinnSec 2023, Turvallisuus 2023 ja AudioVisual Expo järjestetään keskiviikosta torstaihin 11.–12.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumat ovat avoinna klo 9–16. Kävijät voivat rekisteröityä veloituksetta kaikkiin tapahtumiin. Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta ja Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta. 

Kiinteistömessut.fi LinkedIn, finnsec.fiLinkedIn, turvallisuus.fi LinkedIn, audiovisualexpo.fi  LinkedIn. #Kiinteistömessut #FinnSec2023 #Turvallisuus #AudioVisualExpo

Lisätietoja: Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Lue lisää