Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Rekrytori Ukraina -tapahtuma kasvaa kokoa ja järjestetään maaliskuussa Helsingin Messukeskuksessa
Uutinen

Rekrytori Ukraina -tapahtuma kasvaa kokoa ja järjestetään maaliskuussa Helsingin Messukeskuksessa

Rekrytori Ukraina tiistaina 7.3. klo 12–16 Helsingin Messukeskuksessa.

Rekrytori Ukraina -työnhakutapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa. Ajankohta on 7.3.2023. Tapahtuman järjestelyissä on mukana laaja verkosto viranomais- ja vapaaehtoistahoja.

Rekrytori Ukrainan järjestelyissä ovat mukana Uudenmaan TE-toimisto, Helsingin kaupunki, Suomen Yrittäjät ry, Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja tapahtuma-areena Helsingin Messukeskus.

Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat ukrainalaisten työnhakijoiden tavoittamisesta ja kielituesta vastaavat Ukrainalaisten yhdistys Suomessa UYS ry ja Lippulaiva Ukraina Help Center sekä lasten leikkipaikan järjestävä Mannerheimin lastensuojeluliitto MLL. Tapahtuman tuottaa Tampereen Rekrytoreilta tuttu Honkalamedia Oy.

- Olemme ylpeitä siitä, että Rekrytori Ukraina toteutetaan juuri meillä. Tilamme sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti ja meille on helppo saapua mistä päin Uuttamaata ja Suomea tahansa. Olemme tukeneet vaikeaan tilanteeseen joutuneita ukrainalaisia sodan alusta saakka erilaisin tavoin, mm. tukemalla hätäapukeräyksiä tapahtumissamme ja luovuttamalla yleisötapahtumiemme lippuja pakolaisille virkistyskäyttöön, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Maksuton työnantajille ja työnhakijoille

Työmahdollisuuksia tarjoamaan ilmoittautui heti käynnistysvaiheessa kolmisenkymmentä tahoa ja haku jatkuu lähiviikkoina osoitteessa www.rekrytori.fi. Mukaan toivotaan erityisesti isoja valtakunnallisia ja kansainvälisiä työnantajia, joilla on Suomeen tulleille soveltuvia työtehtäviä. Lisäksi tapahtumaan odotetaan mukaan elinkeino- ja kehitysyhtiöitä yhdessä oman alueensa yritysten kanssa. Kevättalven ajankohta on otollinen mm. kesä- ja sesonkityötä tarjoaville maaseutuyrityksille.

Työpaikkaseinälle kootaan yritysten työpaikkailmoitukset ja QR-koodit, joiden avulla työnhakijat pääsevät omatoimisesti kännykällä tutkimaan avoimia tehtäviä. Neuvoja saa myös CV:n rakentamiseen ja kielitukea tarjotaan ukrainaksi, venäjäksi ja englanniksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää tapahtumaan valvotun lasten hoitopaikan.

Rekrytori Ukraina tapahtuma järjestettiin edelliskerran viime syksynä Espoon Metro Areenalla, jolloin siihen tutustui 1300 työnhakijaa ja mukana oli 60 työnantajaa, yhteisöä ja oppilaitosta.

Rekrytori Ukraina tiistaina 7.3. klo 12–16 Helsingin Messukeskuksessa. Lisätiedot ja ohjeet osallistumiseen: www.rekrytori.fi | #rekrytoriukraina

Lisätietoja: Rekrytori Ukraina, tuottaja Mikko Honkala, 040 522 7306, mikko.honkala@honkalamedia.fi

Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. www.messukeskus.com | @messukeskus

Lue lisää