Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Fashion Finland ja I love me aloittavat yhteistyön – keskiössä uusi muodin ammattilaisseminaari
Uutinen

Fashion Finland ja I love me aloittavat yhteistyön – keskiössä uusi muodin ammattilaisseminaari

Fashion Finlandin ja I love me -messujen yhteistyön keskiössä on Fafin kuratoima ja suunnittelema uusi ammattilaisseminaari, joka järjestetään 29.11.2024. Pohjoismaiden suurin kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin tapahtuma I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024.

Kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat ilmiöt ja brändit yhteen tuovan I love me:n ja muodin ammattilaisten yhteisön Fashion Finlandin yhteistyö alkoi tarpeesta kehittää muodin ammattilaisille inspiroivaa ja ajatuksia herättävää ohjelmaa suositun tapahtuman yhteyteen.

Ilmiöksi kasvanut I love me -messut toi viime syksynä 56 200 (+47 %) ihmistä yhteen. Tapahtumassa vierailee vuosittain runsaasti kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin ammattilaisia sekä median edustajia.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä muodin suomalaisen suurtapahtuman kanssa. Ammattilaisseminaarin järjestäminen on Fashion Finlandille kunnia-asia. Haluamme olla yhdistämässä muodin ammattilaisia tavalla, joka edistää alan liiketoimintaa. Pääsemme tekemään sitä nyt suositun I love me -tapahtuman yhteydessä”, sanoo Fafin toiminnanjohtaja ja päätoimittaja Jani Niipola.

Yhteistyö jatkaa I love me:n muodin kokonaisuuden kehittämistä ja vahvistamista. Ammattilaisseminaarin ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2024.

”Haluamme kasvattaa I love me:n muodin aluetta ja olla alan ykköstapahtuma. Muodin ammattilaisohjelmalle on ollut paljon kysyntää, ja olemme iloisia päästessämme kehittämään sitä Fashion Finlandin kanssa”, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen sanoo.

Lisätiedot:

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, puh. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Jani Niipola, toiminnanjohtaja ja päätoimittaja, Fashion Finland, puh. 040 741 2286, jani.niipola@fafi.fi

Iloveme järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024. Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tuo yhteen kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin tuoreimmat ilmiöt ja kiinnostavimmat brändit. iloveme.fi I @iloveme_official I #iloveme2024

Lue lisää