Skip to content
Medialle Uutishuone Lapsimessut sai kaverikseen Lemmikkimessut ja sai eläinystävät liikkeelle
Uutinen

Lapsimessut sai kaverikseen Lemmikkimessut ja sai eläinystävät liikkeelle

Helsingin Messukeskus täyttyi viikonloppuna lapsiperheistä ja eläinystävistä, kun Lapsimessut ja pitkän tauon jälkeen myös Lemmikkimessut järjestettiin suuren suosion saattelemina, kävijöitä oli yhteensä lähes 37 000.

”Saimme tänä vuonna järjestettyä tapahtuman normaalilla aikajänteellä ja siten myös Lemmikit mukaan. Olemme todella iloisia hienosta kävijämäärästä, mutta myös erinomaisesta asiakas- ja kävijäpalautteesta”, sanoo Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Lapsimessut on näyttelynä Messukeskuksen laajimpia, koska se kattaa lapsiperheiden koko elinympäristön aina vauvaiästä murrosikään sekä tarvikkeista vaatteisiin ja harrastuksiin saakka.

Ilmiönä Lapsimessuilla on nähtävissä edelleen suomalaisen lastenvaatealan startup- ja pk-yritysten edelleen vahva läsnäolo ja edelleen alan uusien yritysten lanseeraukset messuilla. Yllättävän monella on kotipaikka yrittäjyydestä tunnetussa Kempeleessä, joka on myös messujen ensikertalaisen Ellemil Oy:n kotipaikka. Yrityksen omistavat kaksi yrittäjää saattoi yhteen intohimo ompelemiseen, suunnitteluun. Liikeidea pohjaa vahvasti kolmeen kohtaan: kotimainen suunnittelu, valmistus ja kankaat.

”Vaatteemme valmistetaan vastuullisesti alusta loppuun saakka. Perustimme yhteisen yrityksemme ja lanseerasimme ensimmäisen mallistomme ja lokakuussa 2022. Lapsimessut on meille tärkeä tilaisuus saada tunnettuutta isolle yleisölle ja olemme myös ylittäneet myyntitavoitteemme täällä jo lauantaina”, sanovat yrityksen per Annina Liedes ja Jenita Raitakivi Ellemil Oy:stä.

Lemmikkimessuilla nähtiin viihdyttävää ohjelmaa ja laajasti erilaisia lemmikkejä

Lapsiperheet tutustuivat Lemmikkimessujen näyttelyihin ahkerasti sekä hyödynsivät mahdollisuutta kysyä lemmikkien hoidosta suoraan asiantuntijoilta. Flyball, koirien Aqidance, Alpakka sekä Aasi Showt vetivät katsomot täyteen.

Messukeskus järjestää Lapsimessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Lastenhoitoalan Liitto, Lasten ja nuorten keskus sekä EFU-Projektit Oy.    

 Lapsimessut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.2023 ja samana viikonloppuna Lemmikkimessut 15.-16.4.2023 |www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2023 | fb+ ig: @lapsimessut I www.lemmikkitapahtuma.fi I #LemmikkimessutHelsinki I Fb: @LemmikkimessutHelsinki  

Lisätiedot: viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, 050555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com , Messukeskus, liiketoimintavastaava Marcus Bergström, 0445624524,marcus.bergstrom@messukeskus.com;

Kuvia Lapsi- ja Lemmikkimessuilta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Lapsimessut+%7C+Child+Fair/

Read more