Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uusi tapahtuma: Ruokamessut 2024 kokoaa hyvän ruoan ystävät Helsingin Messukeskukseen
Uutinen

Uusi tapahtuma: Ruokamessut 2024 kokoaa hyvän ruoan ystävät Helsingin Messukeskukseen

Ruokamessut 2024 esittelee ensi keväänä ruoka- ja juomakulttuuria niin kotiruoan, ravintoloiden kuin ruokamatkailun osalta. Kuluttajille suunnattu messutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4.2024 samaan aikaan Lapsimessujen ja Lemmikkimessujen kanssa.    

Ruokamessut yhdistää alan tärkeimmät yritykset sekä ruoasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat. Ruoka on läsnä ihmisen elämän eri tilanteissa päivittäin.

– Ruokamessujen tavoitteena on esitellä monipuolisesti kaikkea ruokaan ja juomaan liittyvää, mitä ihminen tarvitsee eri elämänvaiheissa. Kuluttajina teemme päätöksiä joka päivä, ja tapahtuma esittelee erilaisia valintamahdollisuuksia niin arkeen kuin juhlaan, sanoo Ruokamessuista Messukeskuksessa vastaava yhteistyökumppani Nina Harlin, jolla on pitkä kokemus yhteistyöstä ruoka- ja juoma-alan toimijoiden kanssa.

Uusi tapahtuma tarjoaa näytteilleasettajille oivallisen foorumin tavata hyvästä ruoasta kiinnostuneita messukävijöitä. Yritykset voivat esimerkiksi tehdä maistatuksia, vahvistaa brändin tunnettuutta tai lanseerata uutuustuotteen. Ruokamessujen näytteilleasettajia ovat muun muassa päivittäistavarakauppa, elintarviketeollisuus, maahantuojat, panimot, viinien maahantuojat, kodinkoneet ja pienlaitteet.

– Messuilla yritys tavoittaa juuri heidän aihepiireistään innostuneet messukävijät. Ruoka-alan toimijoille messut ovat tärkeä markkinointikanava, jossa tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua kaikilla aisteilla, pohtii Harlin.

Ruokamessujen sisällön suunnittelussa kuunnellaan kuluttajien ja yritysedustajien toiveita. Uuden tapahtuman ensimmäiset ohjelmatiedot julkistetaan ensi syksyn aikana. Tapahtuma järjestetään jatkossa vuosittain keväisin Messukeskuksessa.

Helsingin Messukeskus järjestää Suomen herkullisimman ruokatapahtuman Ruokamessut 19.–21.4.2024. Uuden tapahtuman kanssa samaan aikaan Messukeskuksessa myös Lapsimessut ja Lemmikkimessut.

www.ruokamessuthelsinki.fi. #ruokamessut2024

Lisätietoja:

Lue lisää