Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uutta: Helsingin Messukeskus lanseerasi faneilleen kausikortin
Uutinen

Uutta: Helsingin Messukeskus lanseerasi faneilleen kausikortin

Helsingin Messukeskus tarjoaa innokkaimmille messukävijöilleen uudenlaisen edun: kausikortin. Kausikortti antaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauttia Messukeskuksen järjestämistä tapahtumista syksyn 2023 ja kevään 2024 ajan.

Messukeskuksen kausikortti oikeuttaa yhden henkilön rajattomaan sisäänpääsyyn esimerkiksi Habitareen, Helsingin Kirjamessuille, I love me -messuille, Matkamessuille ja Kevätmessuille. Voimassaoloaika on 1.9.2023-31.5.2024.

-  Kortilla pääsee kauden aikana kaikkiaan 16 suosittuun yleisötapahtumaan. Lisäksi moni kävijä vierailee suosikkitapahtumissaan useita kertoja. Esimerkiksi kirjamessuilla saatetaan viettää koko viikonloppu ja venemessuilla vierailla molempina viikonloppuina, joten kausikortti maksaa itsensä pian takaisin, kertoo asiakaskokemuksesta vastaava Anne Dammert Helsingin Messukeskuksesta.

Kausikortin voi ostaa Messukeskuksen verkkokaupasta itselle tai lahjaksi. Hinta on 60 euroa ja messuklubilaiselle tai messuklubiin liittyvälle 50 euroa. Messuklubi on Messukeskuksen maksuton kanta-asiakasklubi, jonka jäsenet saavat vuoden mittaan etuja ja tarjouksia uutiskirjeissä.

nSightin alkuvuodesta julkistaman tutkimuksen mukaan vain 3 % suomalaisista 18–70-vuotiaista ei ole koskaan käynyt messuilla. Kuluttajista noin 10 % arvioi käyvänsä jatkossa messuilla useammin kuin ennen pandemiaa. Messuilta haetaan tutkimuksen mukaan ensisijaisesti tietoa, inspiraatiota ja uutuuksia. Kävijät arvostavat sitä, että messuilla voi tehdä ja kokeilla itse erilaisia asioita. Monelle messuvierailu on tarjonnut mieleenpainuvia elämyksiä ja uniikkeja kokemuksia. Kuluttajamessujen teemoista kiinnostavimpia ovat tutkimuksen mukaan asuminen, sisustus ja ruoka. (nSight, n = 2873)

Kausikortin kaltaista lipputuotetta ei ole muilla suomalaisilla messujärjestäjillä. Helsingin Messukeskuksessa käy vuosittain noin miljoona vierasta.

Tapahtumat, joihin on rajaton sisäänpääsy Helsingin Messukeskuksen kausikortilla 2023–2024:

2023

 • Habitare (kausikortti voimassa yleisöaikoina)
 • I love me
 • Helsingin Kirjamessut
 • Viini ja Ruoka
 • Lautasella
 • Studia

2024

 • Matka (kausikortti voimassa yleisöaikoina)
 • Caravan
 • MP Moottoripyörämessut
 • Vene Båt
 • Kevätmessut, Lähiruoka & luomu, Golf
 • Lapsimessut, Ruokamessut, Lemmikkimessut

Lisää Messukeskuksen kausikortista: https://tapahtumat.messukeskus.com/kausikortti

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Lue lisää