Siirry sisältöön

Ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Messukeskusta ympäröivät neljä ulkomainospintaa tavoittavat ohi ajavat ympärivuotisesti. Lisää nämä näytöt osaksi omaa ulkomainonnan valikkoasi tai hyödynnä niitä tapahtumien yhteydessä. 

Ratapihantien jättinäyttö

Messukeskuksen ja Ratapihantien pysäköintialueen risteyksessä sijaitseva yli 20 m2 kaksipuolinen näyttö antaa massiivisen näkyvyyden. Se näkyy paitsi messuille tulijoille, myös junamatkailijoille ja lähialueen autoilijoille. Mainoksia myydään maksimissaan viidelle yritykselle/tapahtuma. Mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Messuaukion tienvarsimainos

Kaksipuoleinen näyttö tavoittaa Rautatieläisenkadulla kulkevat ja Eteläisen sisäänkäynnin kautta messuille saapuvat. Mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Eteläisen sisäänkäynnin päällys

Tavoita kaikki eteläisen sisäänkäynnin puolelta paikalle saapuvat messuvieraat.

Ulkobanderollit

Isot pinnat erottuvat ja tarjoavat ensikontaktin Messuille saapuviin tai Messukeskuksen ohi kulkeviin ihmisiin. Messukeskuksen alueelta löytyy kolme paikkaa haltuunotolle. 

Ratapihantien jättibanderolli

Messukeskuksen läntisen seinän jättibanderolli on yksipuolinen. Tämä mainospaikka on myös Messukeskuksen omien tapahtumien käytössä.

Koko: 8040 x 7240 mm

Eteläisen sisäänkäynnin jättibanderolli

Eteläisen sisäänkäynnin edessä sijaitseva banderollipaikka (molemmat puolet samanlaisia).

Koko: 3000 x 4650 mm

Pohjoisen sisäänkäynnin jättibanderolli

Pohjoisen sisäänkäynnin jättibanderollilla kiinnität huomion pysäköintihallista saapuville ja kerrot vahvasti läsnäolostasi messuilla!

Koko. 5000 x 7000 mm

eMessukeskukseen

Klikkaa ostoksille eMessukeskukseen