Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone ChemBio Finland, Helsinki Chemicals Forum ja PulPaper siirtyvät kesäkuuhun  
Uutinen

ChemBio Finland, Helsinki Chemicals Forum ja PulPaper siirtyvät kesäkuuhun  

Messukeskuksessa järjestettävät kansainväliset ammattitapahtumat ChemBio Finland 2022, Helsinki Chemicals Forum 2022 ja PulPaper 2022 on päätetty siirtää maaliskuusta kesäkuuhun. Kolmipäiväinen PulPaper järjestetään 7. - 9.6.2022 ja kaksipäiväiset ChemBio Finland ja Helsinki Chemicals Forum 8. - 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa. 

Tapahtumakokonaisuus oli tarkoitus järjestää 29. - 31.3.2022. Kansainvälisten ammattitapahtumien onnistuminen kyseisenä ajankohtana on haasteellinen nykyisten rajoitusten vuoksi. Monessa yrityksessä on voimassa vielä alkukeväästä matkustuskielto. Tämän vuoksi Messukeskus päätti yhdessä tapahtumien toimeksiantajien kanssa siirtää tapahtumakokonaisuus kesäkuun alkuun.

“Erittäin kansainväliset tapahtumat metsäteollisuuden PulPaper ja kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum on aikaisemminkin järjestetty kesäkuussa, joten uusi ajankohta on tapahtumille erinomainen”, kertoo tapahtumista vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhdessä ChemBio Finland  -tapahtuman Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n  ja Kemianteollisuus ry:n, Helsinki Chemicals Forumin pääsihteerin sekä PulPaper-tapahtuman toimeksiantajan Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

“Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille. Pitkän tauon jälkeen haluamme järjestää kohtaamispaikan, jossa voi tutustua alan kehitykseen, uusiin tuotteisiin ja tietoon. Uskomme, että kesäkuun alussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat”, toteaa Bergström.

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen.
Lisätietoja:

Liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, marcus.bergström@messukeskus.com
PulPaper: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
ChemBio Finland, Helsinki Chemicals Forum: tiedottaja Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, anu-eveliina@messukeskus.com

www.pulpaper.fi
www.helsinkicf.eu
www.chembiofinland.fi

Kuvia tapahtumista: http://mediabank.messukeskus.com

Lue lisää