Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Gastro Helsinki 2024 -tapahtumaa suunnitellaan ja kehitetään yhdessä alan kanssa
Uutinen

Gastro Helsinki 2024 -tapahtumaa suunnitellaan ja kehitetään yhdessä alan kanssa

Horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki tuo maaliskuussa 2024 toimialan keskeiset toimijat ja päättäjät verkostoitumaan Helsingin Messukeskukseen. Tapahtumaa suunnitellaan vahvassa yhteistyössä alan yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.       
 
Joka toinen vuosi järjestettävä Gastro Helsinki kokoaa yli 250 yritystä ja runsaat 15 000 kävijää keskustelemaan ruoka- ja ravintola-alan ajankohtaisista aiheista. Seuraavan kerran se avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 13.–15.3.2024.       
 
– Gastro Helsinki on tunnettu ja odotettu tapahtuma. Koko toimiala on kokenut isoja muutoksia viimeisten vuosien aikana, minkä takia on tärkeää, että myös Gastro-messuilla heijastellaan näitä muutoksia ja niihin liittyviä ilmiöitä, sanoo tapahtuman liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen Helsingin Messukeskuksesta.     
 
Gastro Helsinki kirkastaa jatkossa asemaansa ruoka- ja ravintola-alaan liittyvän yhteiskunnallisen keskustelun foorumina. Tapahtuman tärkeänä missiona on koko toimialan tukeminen.   
 
– Gastron yhteydessä on tärkeää esimerkiksi pohtia, miten ala saadaan nousuun, millä keinoin työntekijöitä voidaan houkutella alalle tai millaista yhteiskunnallista keskustelua alaan liittyen käydään. Yksin Messukeskuksessa emme näitä asioita suinkaan mieti, vaan tapahtumaa suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tapahtuman kehitysryhmässä, Haatainen painottaa.   
 
Gastrossa mukana olevat näytteilleasettajat esittelevät viimeisimpiä uutuuksia ja tulevaisuuden kehityssuuntauksia. Näyttely on Suomen suurin näyteikkuna ravintola-, juoma- ja ruoka-alan tarjontaan.      
 
– Tapahtuman myynti on alkanut vauhdikkaasti. Näytteilleasettajat ovat kiinnostuneita muun muassa erilaisista osallistumisvaihtoehdoista ja juuri heidän tavoitteisiinsa sopivista ratkaisuista. Gastrossa on tärkeää tuotteiden ja palveluiden esittelyn ohella verkostoitua kävijöiden ja myös muiden mukana olevien yritysten kanssa. Tapahtuma on laajin koko alan yhdistävä foorumi Suomessa, Haatainen sanoo.       
 
Joka toinen vuosi järjestettävä horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uutuudet ja trendit. Se järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 13.–15.3.2024.    

 

Lisätietoja:   

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com.  

 

 

Lue lisää