Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Mesoaja-kilpailu terävöittää tapahtuma-alan vastuullisuutta
Uutinen

Mesoaja-kilpailu terävöittää tapahtuma-alan vastuullisuutta

Mesoaja Gaala 2020

Seuraavassa Mesoaja-kilpailussa jaetaan ensimmäistä kertaa Vuoden vastuullisuusteko -palkinto ja vastuullisuus huomioidaan painotetusti myös muissa palkintokategorioissa. Mesoaja Gaala kokoaa koko suomalaisen tapahtuma-alan Messukeskukseen Helsinkiin seuraavan kerran 2.3.2021. Gaalassa palkitaan vuoden 2020 onnistumiset.

Mesoaja-kilpailu palkitsee messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston. Kilpailussa jaetaan seitsemän palkintoa: Vuoden B2B-markkinoija, Vuoden messuosasto, Vuoden messuteko, Vuoden messutiimi, Vuoden sykähdyttäjä, Vuoden tapahtuma ja Vuoden vastuullisuusteko. Voittajat valitsee markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Kunkin kategorian ykkönen saa 3000 euron stipendin, jonka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

- Onnistumisten esiin tuominen on erityisen tärkeää nyt, kun monet yritykset kamppailevat poikkeuksellisten haasteiden kanssa. Mesoaja haluaa olla mukana tukemassa yritysten ja suomalaisen tapahtuma-alan pörhistymistä uuteen loistoon.  Samalla haluamme terävöittää koko alan vastuullisuutta, ja siksi kaikissa palkintokategorioissa huomioidaan muiden kriteerien ohella vastuullisuus painotetusti, kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Kilpailuun voi osallistua 1.1.– 31.12.2020 järjestetyillä tapahtumilla ja toteutuksilla. Avoin, valtakunnallinen haku palkintokategorioihin on käynnissä ja ohjeet hakemiseen löytyvät sivulta www.mesoaja.fi.

Mesoaja-kilpailu järjestetään nyt neljännen kerran. Edelliskerralla voittajina juhlivat mm. S-Pankki, Marski by Scandic, Isku ja HIMSS-konferenssi. Ensimmäisen kerran Mesoaja Gaala järjestettiin vuonna 2018.

www.mesoaja.fi | #mesoaja #messusäätiö

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Kuvia Mesoaja Gaalasta 2020: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Mesoaja+Gaala/

Mesoaja-video:  https://vimeo.com/399897142

Lue lisää