Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Mesoaja-kilpailu vuoden 2019 parhaista messu- ja tapahtumaonnistumisista on käynnissä
Uutinen

Mesoaja-kilpailu vuoden 2019 parhaista messu- ja tapahtumaonnistumisista on käynnissä

Mesoaja Gaala

Seuraava Mesoaja Gaala järjestetään 3.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Palkintoja jaetaan seitsemässä eri palkintokategoriassa. Uutena kategoriana on nyt mukana Vuoden elämys. Voittajat palkitaan 3000 euron stipendein, jotka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Mesoaja-kilpailu nostaa esiin messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston. Messukeskuksessa järjestettävässä valtakunnallisessa gaalassa palkitaan tapahtumiin osallistuvien yritysten onnistujat, uudistajat ja taitavimmat toteutukset.

Kilpailussa jaetaan tällä kertaa seitsemän palkintoa: Vuoden elämys, Vuoden markkinoija, Vuoden messuosasto, Vuoden messuteko, Vuoden messutiimi, Vuoden sykähdyttäjä ja Vuoden tapahtuma.

Avoin, valtakunnallinen haku palkintokategorioihin on käynnistynyt. Hakulomake ja kilpailusäännöt löytyvät sivulta www.mesoaja.fi. Kilpailuun voi osallistua 1.1.– 31.12.2019 järjestetyillä tapahtumilla ja toteutuksilla.

Voittajat valitsee markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Lisäksi tuomaristoon on kutsuttu tapahtumamarkkinoinnin osaajia yrityksistä. Puheenjohtajana toimii Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n puheenjohtajana aloittava Juha Rahko Jyväskylän Messut Oy:stä. Jäseninä ovat muun muassa professori Pekka Mattila Aalto Yliopistosta, Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry:n toimitusjohtaja Tarja Virmala, projektipäällikkö Milja Köpsi #mimmitkoodaa-ohjelmasta, Vimmacompay Oy:n taiteellinen johtaja, yrittäjä Marjut Rahkola ja Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Mesoaja-kilpailu järjestetään nyt kolmannen kerran. Kilpailu keräsi edelliskerralla yli sata palkintohakemusta. Mesoaja Gaala järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018.

www.mesoaja.fi | #mesoaja #messusäätiö

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Mesoaja-tunnus vapaaseen käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Mesoaja+Gaala/Mesoaja-logot/

Kuvia edellisestä Mesoaja Gaalasta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Mesoaja+Gaala/

Lue lisää