Skip to content
Medialle Uutishuone Messukeskus kasvattaa palvelukykyään, Tanja Pasilasta kasvujohtaja tekniikan myyntiin
Uutinen

Messukeskus kasvattaa palvelukykyään, Tanja Pasilasta kasvujohtaja tekniikan myyntiin

Tanja Pasilalla on vahva kokemus tapahtumien kasvuhakuisesta johtamisesta.

Helsingin Messukeskus kasvattaa palvelukykyään tekniikan palvelujen tarjoajana nimittämällä eMBA Tanja Pasilan kasvujohtajaksi tekniikan myyntiin koko konsernissa. Tehtävä on projektiluonteinen ja ajoittuu vuosille 2024–2025.

Uuden tehtävänsä ohella Pasila jatkaa Messukeskuksessa liiketoimintapäällikkönä tiimilleen nimettyjen tapahtumavastuiden mukaisesti. Pasilan johtama liiketoimintaryhmä vastaa mm. Habitaren, Helsingin Kirjamessujen ja Kevätmessujen toteuttamisesta.

Pasilalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus tapahtuma-alalta, ja hän on työskennellyt Messukeskuksessa erilaisissa myynnin, myynnin johtamisen ja liiketoiminnan tulosvastuullisissa tehtävissä hyvin tuloksin. Pasilan vahva kokemus eri toimialojen tapahtumien kasvuhakuisesta johtamisesta antaa hyvät valmiudet kasvujohtajan tehtävään.

Pasila raportoi kasvujohtajan tehtävistään toimitusjohtaja Anni Vepsäläiselle ja liiketoimintapäällikön tehtävistään Messut-liiketoiminnan liiketoimintajohtaja Mikko Horpulle.

Lisätietoja:
Messukeskus, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com; liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila, 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com
www.messukeskus.com | @messukeskus

Read more