Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Messukeskuksen vastuullisuuspäälliköksi Hanne Lindroos
Uutinen

Helsingin Messukeskuksen vastuullisuuspäälliköksi Hanne Lindroos

Hanne Lindroos
Hanne kuvattiin Messukeskuksen katolla, kestävää energiaa tuottavan aurinkovoimalan luona.

Helsingin Messukeskus vauhdittaa kestävyystyötään nimittämällä vastuullisuuspäälliköksi Hanne Lindroosin. Nimitys on suomalaisessa messukentässä ainutlaatuinen ja kertoo Messukeskuksen sitoutumisesta kestävän kehityksen edistämiseen koko liiketoiminnassaan.

Vastuullisuuspäällikkö Hanne Lindroosin tehtävänä on kehittää Messukeskuksen kestävyyttä edistämällä parhaita käytäntöjä, mittareita ja raportointia. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä Messukeskuksen eri tiimien ja sidosryhmien kanssa raportoiden tehtävässään Messukeskuksen kestävyystyötä johtavalle toimitusjohtaja Anni Vepsäläiselle.

Hanne Lindroos on kokenut myynnin ammattilainen, jolla on syvällinen ymmärrys yritysvastuullisuuden ydinkysymyksistä ja yrityksen sisäisistä prosesseista. Hän on koulutukseltaan restonomi ja suorittaa palveluliiketoiminnan johtamisen eMBA Service Excellence -tutkintoa Haaga-Heliassa. Lindroos on työskennellyt Messukeskuksessa keväästä 2020 ja jatkaa vastuullisuuspäällikön työn ohella osa-aikaisesti myös aiemmassa tehtävässään Helsingin Kirjamessujen myyntipäällikkönä.

”Kestävyys vaikuttaa yhä enemmän asiakkaiden valintoihin ja on yritykselle merkittävä kilpailuetu. Konkreettiset teot, läpinäkyvä tiedottaminen ja asiakkaiden auttaminen kestäviin tekoihin ovat menestymisen kannalta kriittisiä tekijöitä. Messukeskuksessa on tehty vuosien mittaan valtavasti työtä esimerkiksi energiatehokkuuden, kierrätyksen ja sosiaalisen kestävyyden parissa, ja on hienoa päästä eturivin paikalle edistämään monia hankkeitamme”, sanoo Lindroos.

Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen on innoissaan saadessaan Hannesta työparin Messukeskuksen pitkään jatkuneelle kestävyystyölle. ”Messukeskus on sitoutunut edistämään kestävyyttä koko liiketoiminnassaan. Hanne tulee kirittämään osaamisellaan ja innostuksellaan asiakkaitamme ja myös meitä messulaisia. Yhdessä teemme Messukeskuksesta yhä vastuullisemman kohtaamispaikan”, sanoo Vepsäläinen.

Helsingin Messukeskus on kestävyydessä tapahtuma-alan edelläkävijä ja tekee työtä sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun alueilla. Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 sertifioitiin vuonna 2009 ensimmäisenä suomalaisena tapahtumajärjestäjänä. Messukeskus tavoittelee 110 % hiilineutraaliutta vuoteen 2029 mennessä ja on käynnistänyt valmistautumisen EU:n kestävyyssääntelyn (CSRD) tuomiin muutoksiin. Kestävyystyöstä raportoidaan vuosittain YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Messukeskus on myös Helsingin kaupungin ilmastokumppani, Sustainable Travel Finland -yritys ja sitoutunut Glasgow’n ilmastojulistuksen tavoitteisiin.

Kuvia Hanne Lindroosista: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Helsingin+Messukeskus+%7C+Helsinki+Expo+and+Convention+Centre/Henkil%C3%B6t+%7C+Personnel/

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com
vastuullisuuspäällikkö Hanne Lindroos, 040 861 5151, hanne.lindroos@messukeskus.com
viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Helsingin Messukeskus
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Lue lisää